Vid order före 13.00 så levererar vi som regel dagen efter inom stort Stockholm.Produktkategorier

En av våra styrkor är vårt lokala engagemang. Vi samarbetar eller stödjer följande föreningar eller organisationer. Företagarna i Huddinge, Huddinge Business Club, Segeltorp Innebandy, Fullersta Innebandy P10, SAM bloggen.


 En enklare vardag!                                                                                    

Vem har tillräckligt med tid & resurser för att hålla kontakten och att jaga olika leverantörer. Gör det enkelt - samla dina inköp hos oss inom; Kontorsmaterial, kontorsmaskiner, toner & bläck, städ & hygien, ergonomi, stolar & möbler, datatillbehör, emballage, trycksaker, profilprodukter för att nämna en del.

Hos oss får Ni en leverantör som vill lära känna Ert företag och Era speciella behov. Vi har ingen vision om att vara rikstäckande. Men har istället en klar vision om att vara det bästa lokala alternativet.

Det skall vara lätt att handla hos oss, på tider som passar Er. Ni väljer vid varje tillfälle vad och hur Ni själva vill handla via våra fem olika inköpssätt: I webbutiken, via B2B, skåpsfunktionen, mejl, eller telefon.

Ibland kan det dyka upp situationer där du behöver en speciell produkt som inte finns i våra kataloger eller i vår webshopp. Då hjälper vi gärna till att snabbt skaffa fram vad Ni behöver. Det är så vi vill göra affärer och det är så vi skapar service och mervärden.

Så ta del av våra konkurrenskraftiga priser på flera av de produkter och tjänster som Ni använder och sist men inte minst välkommen in i vårt nätverk av kunder, leverantörer och vänner!